TERUGAdventskalender 2019

Het moodboard hing ruim een week aan de muur. Iedereen die een idee had voor een concept voor kerst, kon zijn of haar inspiratie hier bij hangen. 

We schreven alles van dit jaar op op een post-it. Gezamelijk hebben we besloten welke content op welke dag zou komen. Zo hadden we vooraf een goed beeld van hoe we onze planning konden inrichten. Iedereen heeft zijn eigen taken. 

Onze stagiair Thijs zorgt ervoor dat de verzamelde content netjes in de kalender geplaatst wordt.

Adventskalender 2019

De realisatie dat 2020 nadert en 2019 voorbij is gevlogen, komt bij ons in de studio vooral door het groeiende kerst-enthousiasme van een deel van de Revontuligang. Lisanne is bijvoorbeeld enthousiast dat ze de studio een make-over mag geven met Julia, Thijs is blij dat hij de chocoladeletters van alle fitgirls en boys mag opeten, en Rick, Nienke en Femke kijken uit naar de kerstvakantie. Jeffrey is vooral blij dat er eindelijk weer een fatsoenlijke kerstborrel aan komt waar hij zijn Bierpong-titel dit jaar misschien wel gaat krijgen.

Naast het enthousiasme voor de dingen die komen gaan, zijn we als team ook ontzettend dankbaar voor wat er allemaal is gebeurd. 2019 was een jaar van groei, nieuwe klanten, prachtige projecten, fantastische stagiairs en nieuw apparatuur om mee te werken.

Als ik het team van Revontuli zou omschrijven, is dit een team van gedreven doorbijters. Altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om onszelf en ons werk te verbeteren. Omdat we dat zelf willen, maar ook omdat we de klant altijd het mooist mogelijke product aan willen bieden. Die passie is goed, vind ik, maar heeft soms een keerzijde. We vergeten onze successen te vieren. Successen waar we dankbaar voor zijn, en wat te danken is aan vele factoren. En met kerst in het vooruitzicht, willen we die dankbaarheid uitspreken.

Daarom starten we vanaf 1 december onze online adventskalender. Hier blikken we elke dag terug op een moment van het afgelopen jaar waar we dankbaar voor zijn. Want voor ons was 2019 een cadeau. Een cadeau waar we allemaal keihard voor gewerkt hebben.

Open elke dag een nieuw vakje op onze instagram!

we komen graag eens langs

We nodigen je graag uit om eens een kop koffie te komen drinken in onze studio in Nieuwegein. Maar we komen natuurlijk ook graag langs. We reizen het hele land door als het nodig is, want we komen je graag vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak