TERUGYoutube Komt met nieuwe dienst

YouTube. Sinds 2006 staat deze website in de top tien meest gezochte websites. En het is er een die gigantisch is gegroeid. Waar we vroeger allemaal wisten van de "Charlie bit my Finger" en "Sneezing Panda" video, is het aanbod (met meer dan 1.5 miljard gebruikers per maand) nu zo groot, dat het onmogelijk is ooit elke video te zien. Maar buiten alle filmpjes, is YouTube veelgebruikt als muziek streamer. En daarom komt de site vanaf vandaag met iets nieuws: YouTube Music.

Als concurrent van Spotify kan je voor tien euro een abonnement afsluiten. De dienst, vooral te gebruiken als mobiele app, biedt je persoonlijke afspeellijsten, miljoenen nummers, albums, live registraties en remixen aan. En voor twee euro meer, wordt ook YouTube Premium aan je abonnement toegevoegd, waar je alle video's zonder advertenties kunt bekijken, deze offline kan bewaren en video's op de achtergrond van je smartphone kan afspelen. 

Maar ook onbetaald kun je blijven genieten van de funcitonaliteiten van YouTube. En wij helpen je graag je nieuwe video te maken om hier te plaatsen! 

 

we komen graag eens langs

We nodigen je graag uit om eens een kop koffie te komen drinken in onze studio in Nieuwegein. Maar we komen natuurlijk ook graag langs. We reizen het hele land door als het nodig is, want we komen je graag vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak