TERUGStage bij Revontuli

Stagebegeleiding

Veel buiten de studio

Eigen werkplek

Stage bij revontuli

Het idee om stage te lopen binnen een echt bedrijf vond ik best spannend. Maar dit veranderde al snel toen ik opzoek ging naar een geschikt bedrijf en Revontuli ontdekte. Niet eerst bellen of mailen, maar gewoon eigenwijs en onaangekondigd aanbellen op een vrije dag. En toen ik eenmaal binnen was, en de huiselijke sfeer van de studio proefde, kon ik na mijn officiële sollicitatiegesprek al niet wachten om te beginnen.
Door de hele stageperiode heen voelde geen dag aan als werk. Letterlijk altijd een feest. Soms met een potje Beerpong tijdens de vrijdagmiddagborrel, of “gewoon” naar een klantenopdracht wat altijd uitpakte tot een avontuur.

Door de verschillende diensten van Revontuli zijn jouw werkzaam lekker divers. En de begeleiding is ook super chill. Ik denk dat er maar weinig bedrijven zijn die zoveel tijd vrijmaken voor hun stagiairs én die je de ruimte geven je verder te ontwikkelen.

Zo heb ik tijdens deze periode een hele hoop opdrachten mogen doen, los van mijn opleiding. Dit vond ik super leuk. Zo volg ik de opleiding Allround-DTP, maar mocht ik door mijn interesse ook veel meehelpen met het fotograferen. Ik heb meerdere keren een camera in mijn handen gekregen, zoals tijdens de onthulling van een beeld van FC Utrecht. Super gaaf was dat. Als je leergierig en spontaan bent én een uitdaging zoekt, is Revontuli echt een aanrader. Deze creatieve professionals zijn met zijn drietjes een bijzonder team. Lekker met hun je schoenen uittrekken en tijdens het ontbijt de dag bespreken. Dat is toch uniek.

Mijn stageperiode bij Revontuli is de leukste tijd geweest van mijn opleiding, en ik lieg écht niet. Ik heb super veel geleerd; in mijn vakgebied, erbuiten en op persoonlijk vlak. De mensen hier zijn creatieve koffiedrinkers en opzoek naar stagiairs die meer willen dan alleen koffie halen - dat geeft ongeveer wel aan dat je hier echt tot je recht kunt komen als stagiair, toch? Ze houden niet van stoffige maatpakken en kantoorpakken.

Ik raad je Revontuli zeker aan. Want stage lopen kan zo veel leuker zijn dan je denkt. Bovendien zit Revontuli in een groeispurt, waarin jij - als stagiair zijnde - ze kan helpen herinneren dat ze af en toe de planten moeten water geven.

we komen graag eens langs

We nodigen je graag uit om eens een kop koffie te komen drinken in onze studio in Nieuwegein. Maar we komen natuurlijk ook graag langs. We reizen het hele land door als het nodig is, want we komen je graag vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak