Contact

de koffie staat klaar

Wil je iets weten, aan dat fantastische project gaan beginnen, stage lopen of ben je eenzaam en wil je met iemand praten? Laten we dan vooral vrijblijvend in contact komen.

bel of whatsapp

06 4161 4837

Studio revontuli

Ravenswade 212C
3439 LD Nieuwegein

stuur een mail

info@Revontuli.nl

Neem contact op


FAQ

Antwoorden op regelmatig gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bel of mail gerust!


Algemeen

We werken graag onder druk, dus hoe eerder we kunnen beginnen, hoe beter. Het is afhankelijk van het type opdracht en van jouw planning hoe lang iets op zich laat wachten. Wanneer het nodig is, staan wij morgen nog op de juiste locatie voor een fotografie en heb je 24 uur later de bewerkte beelden. Een filmopdracht heeft wat meer voorbereiding nodig, maar geef ons een dag, dan staan we de dag er na op locatie met alles wat we nodig hebben. We kunnen in een week een complete video voor je opleveren, klaar voor lancering. We vragen voor de echte spoedopdrachten een toeslag van 20 procent.
Nee, zeker niet. We nemen met liefde alles voor je uit handen. Maar daarbij houden we je wel op de hoogte. We doen niets zonder jouw goedkeuring. Hoe sneller de communicatie dus loopt, hoe sneller en efficiënter we kunnen werken en des te eerder jij je product krijgt. Houd je liever zelf de touwtjes in handen? Ook geen enkel probleem. We werken flexibel en denken graag met je mee.
Parkeren kan gratis voor het terrein van onze studio.
Onze films monteren en kleuren we in Davinci Resolve 15. Geluid bewerken we in Adobe Audition en Davinci Resolve. Animaties en CGI gebeurt in Adobe After Effects. Het grafische werk gebeurt in Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. De foto’s worden nabewerkt in een combinatie van Adobe Lightroom en Photoshop.
Zeker. We stellen ons materiaal en personeel graag voor je beschikbaar. Je kan hier meer over lezen op de verhuur pagina.
Ja, je kan bij Revontuli stage lopen. Zoek je een grafische stage? Film stage, fotografie stage, DTP stage, of wil je afstuderen? We zijn een erkend leerbedrijf dat al jaren stagiairs aanneemt. Bekijk de stage pagina voor alle info die je moet weten.

Film

Voor elke opdracht zoeken we de meest geschikte camera uit. Meestal is dit de Canon C200. Maar we maken ook gebruik van de Sony FS7, de Canon C100, Canon Mark IV. Door onze ruime verzameling aan objectieven, hebben we voor elke situatie een geschikte set.
Voor video’s hanteren we geen vaste prijzen. Deze bepaal je namelijk zelf met je wensen en eisen. Voor een beter inzicht, kun je het beste gratis een vrijblijvende offerte aanvragen of onze whitepaper downloaden.
Als je zelf de hoofdrol speelt; liever wel. Als dat niet het geval is hoef je niet aanwezig te zijn. Maar je bent natuurlijk altijd welkom.
In elke offerte zijn drie correctierondes inbegrepen. Hierna rekenen we een uurtarief van €85,- per uur.

Fotografie

We fotograferen standaard met de Canon EOS 5D Mark IV. Hiermee kunnen meer dan 30 megapixel vastleggen.
Dat is waarschijnlijk niet nodig, maar we kunnen álles veranderen aan je foto. Je kan het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk. Bij elke shoot zit standaard de verwerk en bewerk kosten inbegrepen. Alles hierbuiten bieden we aan voor een uurtarief van €85,-.
Ja! We werken met getalenteerde mensen die graag meekomen naar de shoot. Dit zit niet standaard bij de offerte inbegrepen, want vaak is het niet nodig.
In elke fotografie offerte zit één correctierondes inbegrepen. Hierna rekenen we een uurtarief van €85,- per uur.