Live streaming

Livestream studio IJsselstein met 432 vierkante meter aan studioruimte. Liever op eigen locatie? Wij toveren elke ruimte om tot een filmset. Perfect voor online evenementen, live talkshows en webinars.

Onze studio bevindt zich in de Utrechtse bereikbaarheid, maar zonder de drukte. Parkeer gratis voor de deur. Wij regelen de stroom, het internet, de techniek, de vormgeving en de sets. Doe je het liever zelf? Liever zelf aan de slag in de studio? Dan lopen we niet in de weg maar staan we klaar voor vragen.

Neem contact op

Waarom bij revontuli?

1. Eigen studio.
432 vierkante meter aan studio ruimte. Om te toveren tot elke gewenste set. De studio is ook los te huren. 

2. Geschikt voor elke ruimte.
Van groothoek tot telelens, elke ruimte is te gebruiken. Indien gewenst kunnen we deze ruimtes ook aankleden.

3. Snel en door het hele land.
Onze apparatuur bus staat klaar, waardoor we zo nodig dezelfde dag nog kunnen filmen. Inclusief live regie!

Diensten

Live Onderwijs

Volle hoorcollege zalen en praktijklessen zitten er even niet meer in. Livestream biedt een hoop mogelijkheden. Zowel live lessen als opgenomen lessen kunnen ervoor zorgen dat studenten niet stil hoeven te staan. Live biedt mooie interactieve opties. 1 op 1 of voor grote groepen.

Live Events

Is je evenement geschrapt door de scherpe maatregelen van het RIVM? Met een paar wijzigingen kun je je doelgroep toch nog benaderen! Of wil je juist een online evenement organiseren? Revontuli kan naast de registratie ook de aankleding van de ruimtes verzorgen.

Live Masterclasses

Sportlessen gaan niet meer door, hobbyclubs zijn dicht en het entertainment staat stil. Muzieklessen, sportklassen of bijvoorbeeld schildercursussen kunnen perfect gegeven worden via een livestream! Extra voordelig is dat de beelden later terug te kijken zijn.

Live Presentaties

Hou je doelgroep op de hoogte met (live) updates. Via video kun jij je boodschap precies overbrengen zoals jij wil. Update je doelgroep persoonlijk en echt.

Live Trouwen

Gaan jullie trouwen, maar kan niet iedereen aanwezig zijn? Met een livestream kan je toch iedereen mee laten vieren met jullie huwelijksceremonie. We kunnen de thuisblijvers zelfs voorzien van een feestelijke verrassingbox om thuis mee te proosten!

Livestream Overig

Dit zijn natuurlijk maar een paar opties. Een ander idee? Of helemaal geen idee? Revontuli denkt graag met je mee!

Ook live gaan?

Een vrijblijvend mailtje of belletje kost niks! We nemen graag de tijd voor je en zullen op werkdagen binnen 24 uur reageren. Je zit hierna nergens aan vast.

Maak een afspraak

 OF BEL DIRECT 06-41614837

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele video’s die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste video te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak

Neem direct contact op!

Kevin@Revontuli.nl - 06 4161 4837

Kevin

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend