Team Revontuli

Over ons

We zijn vernoemd naar het Noorderlicht en doen er alles aan om onze producten bijna even mooi te maken. We zijn een creatieve studio uit Nieuwegein, Utrecht en bestaan sinds 2008. Geboren uit passie voor het vak, en groeiend door de gedrevenheid van onze mensen.


SOCIAAL

Een beetje eigenwijs en eigenzinnig. Maar vooral lekker echt. Een team van vak-professionals en jong talent dat graag samen met jou aan projecten gaat werken.

FUN

Als je een geboren creatieveling bent, word je niet blij van stoffige kantoren en maatpakken. We houden het graag leuk. Zo blijven we elkaar inspireren.

meet the crew

Het meest comfortabel achter de camera, maar we stellen onszelf graag aan je voor.

Jeffrey

Jeffrey de Bie

Oprichter | technisch opperhoofd | film | Fotografie

Jeffrey@Revontuli.nl

Jeffrey staat al langer achter de camera dan zijn baard nu is. Hij weet alles van de nieuwste updates en mogelijkheden en zorgt ervoor dat alles goed verloopt in het bedrijf. Katteneigenaar, papa van twee, whiskeydrinker, barbecueman en creatief opperhoofd. Een man met sterke mening en biceps. Hoe herken je Jeffrey? Aan die gigantische baard, natuurlijk.

FAQ
V: "Hoe lang heb je je baard al?"
A: "Twee weken."

Nienke

nienke van keulen

grafisch | fotografie | illustrator

Nienke@Revontuli.nl

Nienke tekent al zo lang als ze zich kan herinneren. Op de basisschool was ze al digitaal aan het tekenen in zelf gekraakte Photoshop versies. Op het Grafisch Lyceum is haar talent alleen maar gegroeid. Nu maakt ze hier (bijna) alle kunstwerken. Hoe herken je Nien? Aan dat kwart kaal geschoren koppie en de sokken die nooit matchen.

FAQ
V: "Heb je nou twee verschillende sokken aan?"
A: "Maar 1 sok dragen is ook niet chill, toch?"

Teddy

Teddy Gijsbers

Taskmanager | Productiemanager

Teddy@Revontuli.nl

Teddy kan eigenlijk alles op gebied van film en heeft o.a. aan de Vancouver Film School in Canada gestudeerd om dat te leren. Maar het monteren, filmen en schrijven legt ze bij Revontuli aan de kant als onze manager-van-fixt-hier-alles. Ze heeft nu eerder een to-do lijstje in haar handen dan een camera. Teddy zorgt voor overzicht zodat de andere creatievelingen kunnen creëren.

FAQ
V: "Wat neem je mee naar een onbewoond eiland?"
A: "Een labelmaker."

Kevin

Kevin Kappetijn

Communicatie | Pre-productie | planning

Kevin@Revontuli.nl

Nog even en dan is Kevin klaar met studeren. Na het Grafisch Lyceum is hij door gaan leren op het Inholland College in Den Haag. Met genoeg kennis over media en reclame op zak is hij klaar om vette content te gaan produceren. Er is niet veel nodig om Kevin enthousiast te krijgen. Hij ziet overal wel oplossingen en kansen. Een echte creatieveling die houdt van afwisseling.

FAQ
V: "Heb je een spirit animal?"
A: "Ja, een pinguin!"

Femke

Femke kerkhof

Animatie | Productie | Online Marketing

Femke@Revontuli.nl

Om Femke te vinden, moet je even omhoog kijken. Met haar 1.82 steekt ze vaak uit in een groep mensen. Deze tekstuele en visuele creatieveling studeerde ICT in Den Haag, en doet aan animatie, pre-productie, filmen en montage. Ze houdt van biertjes, paarden, gamen, sporten en mooie dingen maken.

FAQ
V: "Hoe lang ben je?"
A: "Drie meter vijfentwintig."

Merel

Merel van der Plas

Redder in nood | DTP

Merel@Revontuli.nl

Merel komt als het te druk is in haar regenpak aan op haar fiets met krat vol mappen. Deze overgeorganiseerde DTP held zorgt dat de zaakjes hier op orde zijn. Merel houdt van piano spelen, pizza en haar gegeten pizza's er weer af trainen.


FAQ
V: "Hoe heb je ons gevonden?"
A: "Ik heb gewoon aangebeld in mijn regenpak"

Nils

Nils Middag

Montage | Pre-productie | Productie

Nils@Revontuli.nl

Tijdens zijn studie AV-Specialist aan het Koning Willem 1 college is Nils bij Revontuli terecht gekomen als stagiair. Na zijn studie is hij terug gekomen als allround filmmaker en montage-meester. Ook denkt hij mee aan de concepten. Maar ook buiten werktijd is Nils super creatief. Hij tekent, speelt gitaar, sport en vindt ook nog eens de tijd om zelf videos te maken.

FAQ
V: "Wat is je verborgen talent?"
A: "Ik geef de beste doucheconcerten!"

DannySchep

Danny Schep

Fotografie | Studio

Danny@Revontuli.nl

Danny is altijd druk in de weer met camera's of nieuwe technische ontwikkelingen in en rond de studio. Met een vakopleiding fotografie als verleden, is het niet meer dan logisch dat hij zich binnen Revontuli bezighoudt met fotografie en fotobewerking. Hij heeft niet alleen oog voor mooi beeld, maar ook voor de sneakers in zijn verzameling.

FAQ
V: "Wat wilde je als kind later worden?"
A: "Kippenboer."

Thijs

Thijs van Doornik

Redder in nood | Animatie

Thijs@Revontuli.nl

Thijs gamet al sinds hij wist hoe de computer aan moest. Dit heeft hem gemotiveerd video's te maken en later te animeren. Hij studeert nu Crossmedia aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Hierna wil hij graag verder studeren om zijn passie voor animatie achterna te gaan.

FAQ
V: "Welke games speel je?"
A: "Minecraft."

dingen die je (niet) wilde weten

meeste konijnen
van de studio

NIENKE
zet de meeste koffie zonder op te drinken

JEFFREY
office beerpong
champion

FEMKE
 kan het beste een regenpak rocken

MEREL

wil je samenwerken?

Nu je weet wie wij zijn, willen we jou ook graag beter leren kennen. We nodigen je graag uit voor een kop koffie in onze gezellige studio in Nieuwegein. Of we komen bij jou langs! Met onze bus rijden we het hele land door. We horen graag van je.

Maak een afspraak