Team Revontuli

Over ons

We zijn vernoemd naar het Noorderlicht en doen er alles aan om onze producten bijna even mooi te maken. We zijn een creatieve studio uit Nieuwegein, Utrecht en bestaan sinds 2008. Geboren uit passie voor het vak, en groeiend door de gedrevenheid van onze mensen.


SOCIAAL

Een beetje eigenwijs en eigenzinnig. Maar vooral lekker echt. Een team van vak-professionals en jong talent dat graag samen met jou aan projecten gaat werken.

FUN

Als je een geboren creatieveling bent, word je niet blij van stoffige kantoren en maatpakken. We houden het graag leuk. Zo blijven we elkaar inspireren.

meet the crew

Het meest comfortabel achter de camera, maar we stellen onszelf graag aan je voor.

Jeffrey

Jeffrey de Bie

Oprichter | Film | Fotografie | Live

Jeffrey@Revontuli.nl

Revontuli zou niet bestaan zonder Jeffrey. Hij weet als technisch opperhoofd alles van de nieuwste updates en mogelijkheden en staat al langer achter de camera dan dat hij een baard heeft. Een alleskunner, die het liefst zelf op de set staat. Hij is dan ook heel vaak de man achter de knoppen op de filmset, tijdens livestreams en op fotoshoots. Katteneigenaar, papa van twee, whiskeydrinker, barbecueman en sportfanaat.

FAQ
V: "Hoe lang heb je je baard al?"
A: "Twee weken."

Nienke

nienke van keulen

grafisch | fotografie | illustrator

Nienke@Revontuli.nl

Nienke tekent al zo lang als ze zich kan herinneren. Op de basisschool was ze al digitaal kunstenaar in zelf gekraakte Photoshop versies. Op het Grafisch Lyceum is haar talent alleen maar gegroeid. Dat talent zet ze al sinds het begin van Revontuli in, door (bijna) alle grafische uitingen te maken. Dat kwart-kaal geschoren koppie vind je ook terug achter de fotocamera op shoots, op het terras, of rood aangelopen in de sportschool.

FAQ
V: "Heb je nou twee verschillende sokken aan?"
A: "Het leven is te kort om sokken te matchen."

Kevin

Kevin Kappetijn

Sales | Pre-Productie

Kevin@Revontuli.nl

Nog even en dan is Kevin klaar met studeren. Na het Grafisch Lyceum is hij door gaan leren op het Inholland College in Den Haag. Met genoeg kennis over media en reclame op zak is hij klaar om vette content te gaan produceren. Er is niet veel nodig om Kevin enthousiast te krijgen. Hij ziet overal wel oplossingen en kansen. Een echte creatieveling die houdt van afwisseling.

FAQ
V: "Heb je een spirit animal?"
A: "Ja, een pinguin!"

Femke

Femke kerkhof

Concepting | Post-productie

Femke@Revontuli.nl

Om Femke te vinden, moet je even omhoog kijken. Met haar 1.82 steekt ze vaak uit in een groep mensen. Deze tekstuele en visuele creatieveling studeerde ICT in Den Haag en werkt mee aan conceptvoorstellen en post-productie. Vooral actief achter de schermen dus, maar staat ook wel eens op set. Ze houdt van paarden, gamen, krachttraining en mooie dingen maken.

FAQ
V: "Hoe lang ben je?"
A: "Drie meter vijfentwintig."

Nils

Nils Middag

Productie | Post-productie

Nils@Revontuli.nl

Tijdens zijn studie AV-Specialist aan het Koning Willem 1 college is Nils bij Revontuli terecht gekomen als stagiair. Na zijn studie is hij terug gekomen als allround filmmaker en montage-meester. Ook denkt hij mee aan de concepten. Maar ook buiten werktijd is Nils super creatief. Hij tekent, speelt gitaar, sport en vindt ook nog eens de tijd om zelf videos te maken.

FAQ
V: "Wat is je verborgen talent?"
A: "Ik geef de beste doucheconcerten!"

Jan

Jan

Animator | Post-productie

Jan@Revontuli.nl

Na zijn studie Motion Design aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en de Bachelor Animatie aan de Willem de Kooning, kan Jan zich met recht een animator gladiator noemen. Deze creatieve alleskunner laat zijn eigen illustraties en modellen tot leven komen in 2D en 3D. Hij leeft op energydrink en krentenbollen en heeft met zijn animatiewerk al vaker op rode lopers gestaan in het buitenland.


FAQ
V: "Wat maakt jou uniek?"
A: "Niet het feit dat ik Revontuli's derde paardenmeisje ben in elk geval..."

Lege plek

Merel van der Plas

Grafisch vormgever | all-round | DTP

merel@Revontuli.nl

Na een periode van stage lopen, extra bijspringen en weer gaan, is Merel nu eindelijk afgestudeerd als grafisch vormgever en helpt ze Nienke bij het maken van de meest uiteenlopende ontwerpen en beheert ze de website projecten. Daarnaast is Merel onze spin in het web en helpt ze waar nodig: koffie zetten, administratie, websites? Ze doet het allemaal met plezier.

FAQ
V: "Tegen wie heb je het?"
A: "Tegen mijzelf.."

DannySchep

Danny Schep

Fotografie | Livestream

Danny@Revontuli.nl

Danny is altijd druk in de weer met camera's of nieuwe technische ontwikkelingen in en rond de studio. Met een vakopleiding fotografie als verleden, is het niet meer dan logisch dat hij zich binnen Revontuli bezighoudt met fotografie en fotobewerking. Hij heeft niet alleen oog voor mooi beeld, maar ook voor de sneakers in zijn verzameling.

FAQ
V: "Wat wilde je als kind later worden?"
A: "Kippenboer."

Tyler

Tyler Uil

Fotografie | Grafisch Vormgeving

Tyler@Revontuli.nl

Tyler is kunstenaar, muzikant, digitaal artiest en ook nog eens fotograaf. Hij studeerde aan de Fotovakschool in Rotterdam en zet zijn kennis en kunde een paar dagen per week in bij Revontuli. Binnen het team is hij het meest actief als fotograaf, maar hij ondersteunt ook de grafische afdeling.

FAQ
V: "Heb je ooit met celebrities gewerkt?"
A: "Ik ontmoette K3 op een boottoilet toen ik 7 was... Telt dat?"

Anne

Anne van Hees

Stagiaire

Anne@Revontuli.nl

Voor haar laatste jaar van de studie Styling, Interieur en vormgeving op het Nimeto in Utrecht is Anne terecht gekomen bij Revontuli. Op dit moment studeert zij af. Deze creatieveling wist van kleins af aan al dat haar visuele kunstwerken met de wereld gedeeld moesten worden en dat haar zangtalent (naar eigen zeggen!) onder de douche moest blijven.

FAQ
V: "Wat zou je laten zien op een talentenshow?"
A: "Oya lele zingen met 100% correcte choreografie."

Lege Plek

Jij?

Stagiair

Info@Revontuli.nl

Revontuli heeft elk halfjaar ruimte om twee stagiairs te begeleiden. Heb jij een super vet portfolio in film of fotografie, een pro-actieve werkhouding, toon je initiatief en wil je je inzetten voor kleine en grote producties? Stuur ons dan je portfolio en je motivatie toe per mail!FAQ
V: "Waarom wil je bij Revontuli stage lopen?"
A: "Jullie hebben mooiere camera's dan ik."

Lege Plek

Jij?

Stagiair

Info@Revontuli.nl

Revontuli heeft elk halfjaar ruimte om twee stagiairs te begeleiden. Wil jij meer doen dan koffie halen en de vaatwasser uitruimen? Wil jij actief meewerken aan allerlei kleine en grote fotografie, film of grafische klussen door het hele land? Stuur ons dan je portfolio en je motivatie toe per mail!FAQ
V: "Waarom wil je bij Revontuli stage lopen?"
A: "Ik wil mijn talent echt benutten!"

dingen die je (niet) wilde weten

meeste planten 
in de studio...

KEVIN
Zet de meeste koffie zonder op te drinken...

JEFFREY
Meeste drones in bomen gevlogen... 

FEMKE
 Is altijd als eerst in de zoom-meetings...

TEDDY

wil je samenwerken?

Nu je weet wie wij zijn, willen we jou ook graag beter leren kennen. We nodigen je graag uit voor een kop koffie in onze gezellige studio in Nieuwegein. Of we komen bij jou langs! Met onze bus rijden we het hele land door. We horen graag van je.

Maak een afspraak