Team Revontuli

Over ons

We zijn vernoemd naar het Noorderlicht en doen er alles aan om onze producten bijna even mooi te maken. We zijn een creatieve studio uit Nieuwegein, Utrecht en bestaan sinds 2008. Geboren uit passie voor het vak, en groeiend door de gedrevenheid van onze mensen.


SOCIAAL

Een beetje eigenwijs en eigenzinnig. Maar vooral lekker echt. Een team van vak-professionals en jong talent dat graag samen met jou aan projecten gaat werken.

FUN

Als je een geboren creatieveling bent, word je niet blij van stoffige kantoren en maatpakken. We houden het graag leuk. Zo blijven we elkaar inspireren.

meet the crew

Het meest comfortabel achter de camera, maar we stellen onszelf graag aan je voor.

Jeffrey

Jeffrey de Bie

Oprichter | technisch opperhoofd | film | Fotografie

Jeffrey@Revontuli.nl

Jeffrey staat al langer achter de camera dan zijn baard nu is. Hij weet alles van de nieuwste updates en mogelijkheden en zorgt ervoor dat alles goed verloopt in het bedrijf. Katteneigenaar, papa van twee, whiskeydrinker, barbecueman en creatief opperhoofd. Een man met sterke mening en biceps. Hoe herken je Jeffrey? Aan die gigantische baard, natuurlijk.

FAQ
V: "Hoe lang heb je je baard al?"
A: "Twee weken."

Nienke

nienke van keulen

grafisch | fotografie | illustrator

Nienke@Revontuli.nl

Nienke tekent al zo lang als ze zich kan herinneren. Op de basisschool was ze al digitaal aan het tekenen in zelf gekraakte Photoshop versies. Op het Grafisch Lyceum is haar talent alleen maar gegroeid. Nu maakt ze hier (bijna) alle kunstwerken. Hoe herken je Nien? Aan dat kwart kaal geschoren koppie en de sokken die nooit matchen.

FAQ
V: "Heb je nou twee verschillende sokken aan?"
A: "Ja met maar 1 sok aan vond ik ook niet lekker zitten"

Femke

Femke kerkhof

Animatie | Productie | Online Marketing

Femke@Revontuli.nl

Om Femke te vinden, moet je even omhoog kijken. Met 1 meter 82 en het rode haar hoef je niet lang te zoeken in een groep mensen. Die Rooie komt uit Delft, studeerde ICT in Den Haag, en doet aan animatie, pre-productie, filmen en montage. Ze houdt van biertjes, paarden, gamen, sporten en mooie dingen maken.

FAQ
V: "Hoe lang ben je?"
A: "Drie meter vijfentwintig."

Merel

Merel van der Plas

DTP

Merel@Revontuli.nl

Merel komt als het te druk is in haar regenpak aan op haar fiets met krat vol mappen. Deze overgeorganiseerde DTP held zorgt dat de zaakjes hier op orde zijn. Merel houdt van piano spelen, pizza en haar gegeten pizza's er weer af trainen.


FAQ
V: "Hoe heb je ons gevonden?"
A: "Ik heb gewoon aangebeld in mijn regenpak"

Lisanne

Lisanne Spoelstra

Pre-productie | Communicatie

Lisanne@Revontuli.nl

Tijdens haar schoolcarriere was communicatie vaak de reden waarom Spoelstra op de gang moest zitten. Nu regelt zij de filmproducties van A tot Z. Door haar topsport in het verleden weet zij van aanpakken. Soms wel te perfectionistisch. Op zoek naar een kamer in Utrecht en bezig met afstuderen.


FAQ
V: "Wat is je lievelingskleur?"
A: "Roze."

Stage

Jij?

Stage illustreren | animeren | av media | fotografie

We hebben altijd ruimte voor stagiairs! Werk je hier in je eigen tijd enthousiast aan en wil je samen met Revontuli doorgroeien in je kunnen? We begeleiden je graag het beste uit jezelf te halen! Lees meer. Mail direct CV en portfolio naar Femke@Revontuli.nl!

FAQ
V: "Waarom wil je hier stagelopen?"
A: "Ik wil de hele dag mooie dingen maken."


Thijs

Thijs van Doornik

Stagiair | Animatie | Crossmedia

Thijs@Revontuli.nl

Thijs gamet al sinds hij wist hoe de computer aan moest. Dit heeft hem gemotiveerd video's te maken en later te animeren. Hij studeert nu Crossmedia aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Hierna wil hij graag verder studeren om zijn passie voor animatie achterna te gaan.

FAQ
V: "Welke games speel je?"
A: "Minecraft."

Rick

Rick Slagter

Stagiair | Fotografie

Rick@Revontuli.nl

Als kind had Rick al een camera in zijn hand maar pas op het Grafisch Lyceum ontdekte hij zijn passie voor fotografie. Nu doet hij bijna alles met analoge camera’s. Nog even doorstuderen zit er hopelijk voor hem in en hij gaat dit graag doen in het buitenland. Hiernaast leest hij en speelt hij gitaar.

FAQ
V: "Wat is je favoriete lied?"
A: "035"

Julia

Julia Jansen

Stagiair | Film | Fotografie

Julia@Revontuli.nl

Julia is het liefst de hele dag bezig, filmen, fotograferen, monteren noem maar op. Dit komt voort uit haar opleiding Fotografie aan het ROC van Twente. Een sterke onderbouwde mening is haar ding. Dit werkpaard komt uit de o zo mooie achterhoek en is niet vies van een beetje groen goud. Ook scheurt ze alle wegen af op haar racefiets. Hoe je deze cactusliefhebber spot? Aan haar feloranje regenjas

FAQ
V: "Appels of peren?"
A: "Pruimen."

dingen die je (niet) wilde weten

meeste konijnen
van de studio

NIENKE
zet de meeste koffie zonder op te drinken

JEFFREY
office beerpong
champion

FEMKE
 kan het beste een regenpak rocken

MEREL

wil je samenwerken?

Nu je weet wie wij zijn, willen we jou ook graag beter leren kennen. We nodigen je graag uit voor een kop koffie in onze gezellige studio in Nieuwegein. Of we komen bij jou langs! Met onze bus rijden we het hele land door. We horen graag van je.

Maak een afspraak