Over ons

Over ons

We zijn vernoemd naar het Noorderlicht en doen er alles aan om onze producten bijna even mooi te maken. We zijn een creatieve studio uit Nieuwegein, Utrecht en bestaan sinds 2008. Geboren uit passie voor het vak, en groeiend door de gedrevenheid van onze mensen.


SOCIAAL

Een beetje eigenwijs en eigenzinnig. Maar vooral lekker echt. Een team van vak-professionals en jong talent dat graag samen met jou aan projecten gaat werken.

FUN

Als je een geboren creatieveling bent, word je niet blij van stoffige kantoren en maatpakken. We houden het graag leuk. Zo blijven we elkaar inspireren.

meet the crew

Het meest comfortabel achter de camera, maar we stellen onszelf graag aan je voor.

Jeffrey

Jeffrey de Bie

Oprichter | film | Fotografie

Jeffrey@Revontuli.nl

Jeffrey staat al langer achter de camera dan zijn baard nu is. Katteneigenaar, papa van twee, whiskydrinker, barbecueman en creatief opperhoofd.
Houdt van scandinavische landen, de vrijdagmiddagborrel, de nieuwe bedrijfsbus en meezingen met Taylor Swift.

FAQ
V: "Hoe lang heb je je baard al?"
A: "Twee weken."

Nienke

nienke van keulen

grafisch | Fotografie

Nienke@Revontuli.nl

Nienke is als stagiair van het Grafisch Lyceum blijven hangen als Adobe-master en kan hier al haar creativiteit kwijt. Bijna al het grafische werk komt uit Nienkes handen, maar ze staat ook vaak te fotograferen. Draagt nooit matchende sokken, houdt van katten, leedvermaak en Gin en Tonic.

FAQ
V: "Waar heb je die leuke sokken vandaan?"
A: "Sorry, is beroepsgeheim."

Femke

femke kerkhof

Animatie | Film | digital

Femke@Revontuli.nl

Femke is tijdens haar studie Communication and Multimedia design op de Haagse Hogeschool op de een of andere manier in de studio beland en is sindsdien niet meer weg gegaan. Zij werkt veel achter de schermen; concepting, scripting, web en animatie, maar is het liefst aan het editen.

FAQ
V: "Hoe lang ben je?"
A: "Drie meter vijfentwintig."

Marieke

marieke maas

fotografie | Cursussen | visagie

Marieke@Revontuli.nl

Ook Marieke is na haar stage blijven hangen. Terwijl ze studeert aan het Koning Willem 1 college en haar eigen studio onderhoudt werkt ze soms mee bij shoots als fotograaf of visagist. Als Marieke in de studio is, klinkt er standaard Drake door de speakers, tot frustratie van de rest.

FAQ
V: "Wat is je favoriete nummer?"
A: "Drake."

Merel

merel van der plas

stagiaire | Grafisch | Dtp

Merel@Revontuli.nl

Merel van het Grafisch Lyceum Utrecht loopt mee als allround-DTP’er en grafisch vormgever, maar heeft zich ondertussen opgewerkt als plan-koninging. We zijn daarom super blij dat Merel ook na haar stage nog blijft hangen om ons te helpen.
Deze enthousiaste, energieke pizzaliefhebber zit op pianoles, reddingszwemmen en helpt dementerende ouderen.

FAQ
V: "Wat ga je eten vanavond?"
A: "Pizza."

Willem

willem hommels

stagiair | Fotografie

Willem@Revontuli.nl

Willem is in April ons team komen versterken. Deze handige brommer-man helpt ons mee met het maken van animaties, sleutelt in de studio mee aan de bus of dolly en helpt mee met het foto en videowerk. Ook heeft hij pas een keer krassen in de bus gemaakt.

FAQ
V: "Wat heb je gedaan gisteren?"
A: "Fortnite."

Bank

av held

MBO Stagiair | Film/Fotografie

We hebben altijd ruimte voor stagiairs! Heb jij talent in filmen of fotograferen? Werk je hier in je eigen tijd enthousiast aan en wil je samen met Revontuli doorgroeien in je kunnen?

We begeleiden je graag het beste uit jezelf te halen! Lees meer.

Mail je direct CV en portfolio naar Femke@Revontuli.nl!

FAQ
V: "Waarom wil je hier stagelopen?"
A: "Jullie hebben mooiere camera’s".

Bank

grafische held

MBO Stagiair | Grafisch/DTP/animatie

Ben jij super goed vormgeven of animeren en wil je dat gebruiken voor echte klanten in een informele werksfeer? Laat dan van je horen!

Hier kan je leren hoe het gaat in de echte wereld, zonder dat het saai is. Werken voor echte klanten en aan je zelfbedachte projecten. Lees meer.

Mail je direct CV en portfolio naar Femke@Revontuli.nl!

FAQ
V: "Waarom wil je hier stagelopen?"
A: "M’n proefversie van PS verloopt bijna."

Bank

Jij?

HBO afstuderen | Open sollicitatie

Wil je afstuderen? Wij helpen je graag je opdracht te vormen en het laatste deel van je studie leuk af te ronden. Omdat Revontuli zich zo breed inzet op de markt, ontstaat er voor veel studies de kans om je studie hier leuk af te ronden. Met af en toe een beerpong-pauze tegen de scriptie-stress. Lees meer.

Mail je direct CV en portfolio naar Femke@Revontuli.nl!

FAQ
V: "Waarom wil je hier stagelopen?"
A: "Ik wil gewoon m’n diploma, man."

dingen die je (niet) wilde weten

meeste konijnen
van de studio

NIENKE
zet de meeste koffie zonder op te drinken

JEFFREY
office beerpong
champion

FEMKE
 kan het beste een regenpak rocken

MEREL

wil je samenwerken?

Nu je weet wie wij zijn, willen we jou ook graag beter leren kennen. We nodigen je graag uit voor een kop koffie in onze gezellige studio in Nieuwegein. Of we komen bij jou langs! Met onze bus rijden we het hele land door. We horen graag van je.

Maak een afspraak