TERUGAllure Schoonmaak Explanimations

Allure Schoonmaak Explanimations

Opdrachtgever: Allure Schoonmaak (2019) Type: Animatie.

Allure Schoonmaak, een schoonmaakbedrijf in Utrecht en omgeving, zocht een manier om haar potentiele klanten op een vriendelijke manier kenbaar te maken met haar diensten. Maar het liefst niet op film. Hoe dan? Een animatie natuurlijk. Contactpersoon Anneke werd digitaal gemaakt en haar character kwam tot leven in een serie van drie korte animaties. 

Het concept

Van eerste gesprek tot laatste render, was het een project met veel stappen. Drie scripts, storyboard, moodboards, concept schetsen... En dan was het animeren nog niet begonnen. Een leuk en lekker persoonlijk project met veel contact met de opdrachtgever. 

De eerste stap was het vormen van het verhaal. Met simpele illustraties maakten we een storyboard om dit verhaal bij de klant over te kunnen brengen.
Daarna maakten we het character van Anneke in photoshop, en maakten wekten deze tot leven. Dit kost even, maar hierna is Anneke in elke animatie te gebruiken.
Nadat Anneke bij ons in de studio haar verhalen heeft ingesproken, hadden we al het materiaal bij elkaar om te animeren. Het resultaat; drie animaties

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Betrokkenheid bij presentatie
CASE BEKIJKEN

Contact animaties
CASE BEKIJKEN

Revontuli Animatie

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele animaties die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste kunstwerken te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak

Neem direct contact op!

Femke@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend