TERUGBouwmeesters Bier Project

Bouwmeesters Bier Project

Opdrachtgever Bouwcenter (2019) Type: Film

Bouwmeesters bier combineert de passies van Bouwcenter en Brouwerij de Leckere: bouwen en brouwen. Ondanks dat deze twee vakken zo ver uit elkaar liggen, zijn er ook overeenkomsten. Zo zijn beiden "Lecker" duurzaam.

Dit pils is speciaal gebrouwen voor de Bouwcenter Expo. Revontuli is gevraagd dit unique selling point in beeld te brengen met een commercial en een documentaire. De korte documentaire vertelt over de geschiedenis van Brouwerij de Leckere, het brouwproces en de ontwikkeling van het unieke Bouwmeesters Bier. De docu en de commercial zijn ingezet als promotiemiddel en waren te zien tijdens de Bouwcenter Expo van 2019, op grote schermen achter de bar.

Het concept

Voor de commercial hebben we samen met model Wouter een hele opnamedag aan gewerkt om het op beeld te krijgen. 's Middags zijn we naar een werkplaats gereden en hebben daar binnen twee uur alle shots opgenomen. Na dagen voorbereiden, plannen, shotslists schrijven, bellen en batterijen opladen, bier voorproeven, was het opeens weer klaar. Voor even. Want de zaterdag er op stonden we weer te filmen in Brouwerij de Leckere met model Jimmy. Onze creativiteit is op meerdere vlakken uitgedaagd tijdens dit project. De flesjes waren nog niet in productie genomen, en ook het kratje bestond nog niet. 
 
De documentaire bestaat uit beelden van de commercial en testimonials met Wander de Jong, te zien op beeld. Met een crew van drie verliep de extra draaidag soepel. Het voorwerk was gedaan, planning was strak, de locatie was perfect en de motivatie was hoog. Het filmen is in een project als deze eigenlijk het makkelijkste wanneer alles al is uitgedacht. Met volle memorycards gingen we na een dag filmen terug naar de studio. Hier kon het monteren beginnen. Het opknippen van de testimonials, het vinden van de perfecte overbeelden, het soundscapen, colorgraden, ondertitelen en het toevoegen van animaties hebben gezorgd voor het eindresultaat. Waar we best trots op zijn. 
 

Naast de Bouwmeester projecten, hebben we ook gewerkt aan een teaser en een aftermovie. Deze zijn hier te bewonderen!

het resultaat

BOUWMEESTERS BIER COMMERCIAL

BOUWMEESTERS BIER DOCUMENTAIRE

behind the scenes

 
 Eigenlijk is dit het scherm wat je het meeste ziet als je bezig bent met het maken van films. Knippen, plakken, verschuiven, finetunen. Femke heeft ook voor dit project flink wat uurtjes naar de groene balken en geluidsgolven gekeken. Zodra de montage stond, kon het kleuren beginnen. Dit is Jeffreys expertise. Hij heeft heel wat uren doorgebracht met het Davinci Color Panel. Ook tot in de late uurtjes.  Op een zaterdag hadden we Brouwerij de Leckere voor onszelf. Met Jimmy als model, de C200 met cinemalenzen op de jib en dolly, en een paar goeie cameralampen en Jeff en Fem, hebben we in een ochtend alle shots afgewerkt.

 

 

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

TOPdesk Commercial
CASE BEKIJKEN

DecoLegno Co-Creatie Project
CASE BEKIJKEN

De Eem Live-Uitzending

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele video’s die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste video te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

Wil je je eerst inlezen? Download gratis het whitepaper “inzicht in videokosten”.

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey de Bie - Revontuli

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend