TERUGBouwcenter Expo Project

Bouwcenter Expo Project

Opdrachtgever Bouwcenter (2019 - 2020) Type: Film

Na maanden voorbereiden was het tijd voor de Bouwcenter Expo. Dé beurs van bouwend Nederland. Ook als team Revontuli keken we uit naar 28 en 29 januari 2020. Ter promotie van dit evenement is ons gevraagd een set video's te maken, waaronder een teaser. Een korte video om de kijker uit te nodigen naar de Expo te komen. Deze vond trouwens plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Deze bijzonder mooie locatie hebben we uitgebreid in beeld gebracht. 

Na een set animaties, teaser, commercial en documentaire was er nog één uiting die gefilmd moest worden: de aftermovie. En na het afwerken van alle planningen, shotlists en callsheets, was een dag zonder strict tijdschema weer even een andere tak van sport. Even geen kranen op dolly's met cinemalenzen op geheugen-vretende camera's, maar met de Mark IV op de DJI ronin S door de menigte manoeuvreren.

Het concept

Het begon allemaal met het bedenken van het concept in een brainstorm. Hoe ver kunnen we komen met de bestaande beelden en in welk opzicht kunnen we de connectie maken met de komende bezoekers van de beurs? Hoe ga je iets wat in de toekomst plaats vindt, in beeld brengen door middel van eerder gemaakte beelden en het onderwerp relevant maken voor komend jaar? 
 
Dit is heel anders dan het verfilmen van een aftermovie. Het verschil met deze projecten is dat hier een flinke dosis pre-productie voor nodig was. Elke scene is vooraf gepland. Van evenementen weten we dat hoe goed je het ook plant, je weet nooit precies hoe het gaat lopen. Daarom was het aan ons om twee dagen scherp te blijven en de goede momenten te vinden. 

 

Voor de Expo hebben we trouwens ook wat andere toffe producties neer mogen zetten! Heb je onze Bouwmeesters Bier video's al gezien? 

het resultaat

BOUWCENTER EXPO TEASER

BOUWCENTER EXPO AFTERMOVIE

 

behind the scenes

 
Voor de teaser is elk shot vooraf gepland. De camera op een dolly, de shotlist in de broekzak, focuswheel in de hand en model die klaar staat voor zijn shot.
Tijdens de Expo stond diezelfde camera op de schouder van Jeffrey. Kevin stelde de bezoekers vragen voor de aftermovie.
Voorafgaand aan de beurs zijn alle hoekjes van de werkspoorkathedraal bezocht. Zo wisten we precies welke hoeken we wilden filmen en waar we de timelapse camera's wilden plaatsen.

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

TOPdesk Commercial
CASE BEKIJKEN

DecoLegno Co-Creatie Project
CASE BEKIJKEN

De Eem Live-Uitzending

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele video’s die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste video te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

Wil je je eerst inlezen? Download gratis het whitepaper “inzicht in videokosten”.

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey de Bie - Revontuli

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend