TERUGBouwcenter Expo Aftermovie

Bouwcenter Expo Aftermovie

Opdrachtgever Bouwcenter (2020) Type: Film

Na maanden voorbereiden was het tijd voor de Bouwcenter Expo. Dé beurs van bouwend Nederland. Ook als team Revontuli keken we uit naar dit moment. Na een set animaties, teaser, commercial en documentaire was er nog één uiting die gefilmd moest worden: de aftermovie. En na het afwerken van alle planningen, shotlists en callsheets, was een dag zonder strict tijdschema weer even een andere tak van sport. Even geen kranen op dolly's met cinemalenzen op geheugen-vretende camera's, maar met de Mark IV op de DJI ronin S door de menigte manoeuvreren.

Het concept

Voorafgaand aan de Expo hebben we een paar toffe projecten mogen afronden. Namelijk de Bouwmeesters Bier commercial die hier te bewonderen is, de bierdocumentaire over Bouwmeesters bier en de teaser van de Expo. Het verschil met deze projecten is dat hier een flinke dosis pre-productie voor nodig was. Elke scene is vooraf gepland. Van evenementen weten we dat hoe goed je het ook plant, je weet nooit precies hoe het gaat lopen. Daarom was het aan ons om twee dagen scherp te blijven en de goede momenten te vinden. 

Een groot deel van team Revontuli heeft 28 en 29 januari op de beurs rond mogen lopen met medewerkerspasjes om hun nek. Femke met de Canon Mark IV op de Ronin S, Rick heeft alle beursstands vastgelegd als HDR-foto, Nienke was op de eerste dag aanwezig als fotograaf en Jeffrey wisselde continu als fotograaf en cameraman met de Canon C200. Samen met Kevin en Lisanne namen zij interviews af met mensen die op de beurs aanwezig waren.

Femke heeft tot slot al die beelden verwerkt tot een montage en Thijs heeft ervoor gezorgd dat alle animaties pixel-perfect waren. De klant? Die had kippenvel.Femke heeft twee dagen met de Canon op de DJI Ronin S gefilmd. Een super hand-held stabilisator voor camera's. Rick is alle stands afgegaan voor een foto. 


Top team Jeffrey, Kevin en Lisanne zorgden ervoor dat enthousiaste mensen hun verhaal kwijt konden op de camera. 


Tijdens het filmen van de interviews was Nienke druk in de weer met de camera. Zo hoefden we geen moment te missen.  
 

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Bouwmeesters Bier Documentaire
CASE BEKIJKEN

Biercommercial Bouwmeesters Bier
CASE BEKIJKEN

Bouwcenter Expo teaser

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele video’s die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste video te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

Wil je je eerst inlezen? Download gratis het whitepaper “inzicht in videokosten”.

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey de Bie - Revontuli

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend