TERUGDeliHome: Cando Green Bedrijfsanimatie

DeliHome: Cando Green Bedrijfsanimatie

Opdrachtgever: DeliHome - CanDo Green (2022) Type: Animatie.

CanDo levert houten producten voor in huis, voor bijvoorbeeld traprenovatie, deuren en vloeren. Hierbij speelt duurzaamheid een grote rol bij de producten en de logistiek. Met CanDo green wil het bedrijf de volgende stap in duurzaamheid zetten. Voor de introductie van dit label is Revontuli gevraagd een animatie te maken. 

Het concept

Op basis van de aangeleverde voice over tekst, maakten wij een script en storyboard. Dit wordt vereenvoudigd getekend om in een zo kort mogelijke tijd het verhaal over te brengen.  

Vervolgens werd er met een moodboard een stijl op gebied van illustratie en animatie. Onze designers en animatoren beschikken over vele tekenstijlen en animatiemogelijkheden. Het is daarom belangrijk om vanaf het eerste moment de gewenste uitstraling te bepalen.
Intern nemen wij een voice-over op als test. Zodra de gesproken tekst akkoord is, zijn wij op zoek gegaan naar een passende professional.  

De stijl is aangepast naar wens van de klant, de voice over is vervangen en de animaties zijn gefinetuned. Bekijk het eindresultaat hieronder!

Met dank aan:

Deli-home 
Cando Green

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Stiho Zelfscan Animatie
CASE BEKIJKEN

Allure Schoonmaak Explanimations
CASE BEKIJKEN

Betrokkenheid bij presentatie

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele animaties die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste kunstwerken te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak

Neem direct contact op!

Femke@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend