TERUGCollectieboek Presentatie Video

Collectieboek Presentatie Video

Opdrachtgever: DecoLegno (2021) Type: Presentatievideo

DecoLegno maakt en levert decoratief plaat-materiaal. Het Collectieboek 2021 geeft een overzicht van de collectie van Cleaf. Het collectieboek laat je zien, voelen en beleven wat Cleaf is. Het boek moet de klant helpen bij het selecteren van de juiste materialen voor interieurprojecten en maatwerk meubels. Ons is gevraagd dit boek in beeld te brengen. Dat was een uitdaging die we graag aangingen!

Het concept

Het boek moest in de schijnwerpers staan en daar konden we geen afleidingen bij gebruiken. De pagina's moesten omslaan zonder dat we handen zagen. We wilden de camera's met onmenselijke precisie laten bewegen. Dynamisch, maar zonder hobbels of onnodige bewegingen. 

We wisten precies wat we daar voor nodig hadden: een donkere ruimte, visdraad, een probe macrolens en een geautomatiseerd statief op wielen. 

Omdat de camera op een rijdend statief stond, hadden we tijdens de opnames onze handen vrij. Deze hadden we nodig om de pagina's om te slaan met visdraad. Zo konden we toch alle bewegingen in beeld brengen.

Om de beleving en het gevoel van de pagina's goed over te brengen, hebben we gekozen voor een probe macrolens. Een speciaal objectief met waterdichte smalle buis om super dichtbij de pagina's te kunnen komen. 

Het opnemen van de beelden was pas het begin. De rest gebeurde achter de computer: een sfeervolle montage, de visdraden wegmaskeren, passende muziek vinden, sounddesign en colorgrading... En daarna klaar voor lancering! 
De studio werd omgebouwd. In het donker stond een speciaal op maat gemaakte tafel van het plaatmateriaal dat ook in het boek terug te vinden is. Daarvoor hebben we het boek met doorzichtig visdraad aan de Jib opgehangen. Hier zetten we normaal gesproken de camera op voor soepele beeldopnames.Omdat we de camera niet hoefden te bedienen, konden we de pagina's van het boek omslaan met visdraad.

 

 

 

 

behind the scenes

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

De Eem Live-Uitzending
CASE BEKIJKEN

Bouwmeesters Bier Project
CASE BEKIJKEN

Bouwcenter Expo Project

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele video’s die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste video te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

Wil je je eerst inlezen? Download gratis het whitepaper “inzicht in videokosten”.

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey de Bie - Revontuli

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend