TERUGDecoLegno Co-Creatie Project

DecoLegno Co-Creatie Project

Opdrachtgever: DecoLegno (2021) Type: Testimonial

DecoLegno nodigt ontwerpers uit in het Designers Lab. Met de nieuwste structuren in plaatmateriaal worden zij uitgedaagd een uniek product of object te ontwerpen, dat gerealiseerd wordt door een meubelmaker of interieurbouwer. DecoLegno vroeg Revontuli de co-creatie tussen Juliëtte van der Hulst van DE JUUL interieur Design en Pascal Koster Interieurbouw te verfilmen tot een drieluik. 

Het concept

Omdat deze video de eerste uit een reeks is, is er een format opgesteld dat herhaald kan worden. Er worden drie vaste segmenten verfilmd: de ontwerper aan het woord, de interieurbouwer aan het woord en het eindproduct in beeld.

 

 Filmen in de werkplaats Filmen in de Metaal Kathedraal 

 

DecoLegno werkt met echte en oprechte mensen. Zij hebben hart voor wat zij doen. Die echtheid wilden we in beeld brengen. We zijn daarom als eerst bij DE JUUL gaan filmen in Aerdenhout. Een script was niet nodig en het inspirerende verhaal van Juliëtte zette de basis voor de video. Vanaf hier konden we verder bij Pascal Koster Interieurbouw, te Noordwijkerhout. Het verhaal was compleet, maar nog niet rond. 

Voor het laatste deel van de video huurden we de sfeervolle Metaal Kathedraal te Utrecht af. Het eindproduct, waar Juliëtte en Pascal over hebben verteld, kwam hier goed tot haar recht. Juliëtte zag hier voor het eerst haar ontwerp in levende lijve. 

Na elke filmdag werd de montage aangevuld. Op deze manier kwam het verhaal op een organische manier tot haar einde. Een erg fijn project om aan mee te mogen werken! 

 

“Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Het is de betrokkenheid an alle partijen: Revontuli, Juliëtte en Pascal, waardoor we een prachtige finale hebben kunnen creëren in een super bijzondere locatie. Ik denk dat we er allemaal een heel trots gevoel aan over hebben gehouden.”

- Saskia ten Cate, communicatiemanager bij DecoLegno

behind the scenes

Met dank aan 

DecoLegno: Saskia ten Cate en Patrick Leering
DEJUUL Interieur Design: Juliëtte van der Hulst
Pascal Koster Interieurbouw: Pascal Koster

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

TOPdesk Commercial
CASE BEKIJKEN

De Eem Live-Uitzending
CASE BEKIJKEN

Bouwmeesters Bier Project

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele video’s die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste video te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

Wil je je eerst inlezen? Download gratis het whitepaper “inzicht in videokosten”.

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey de Bie - Revontuli

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend