TERUGDillewijn Zwapak - Opening nieuw bedrijfspand

Dillewijn Zwapak - Opening nieuw bedrijfspand

Opdrachtgever: Dillewijn Zwapak (2019) Type: Fotografie

Dillewijn Zwapak wil de meest toonaangevende onderneming zijn voor alle betrokkenen in de sierteeltketen door innovatie in duurzame processen en producten. Wij leveren verpakkingen, bloemisterij-artikelen en decoratie-materialen met respect voor mens en planeet.
Dillewijn Zwapak heeft een nieuw bedrijfspand geopend. Hiervoor hebben zij een groot feest gehouden, wij mochten hier de sfeer impressie van vastleggen. Dit hebben wij met alle plezier gedaan. 

Het concept

Bij het georganiseerde evenement voor het personeel en klanten van Dillewijn Zwapak hebben wij de sfeer impressie vast kunnen leggen.
Zo hebben wij ook beelden geschoten van het pand, rondleiding,activiteiten, personeel en klanten meegenomen in deze fotoreportage.

De geschoten beelden hebben we uitgewerkt tot een sfeervolle fotoreportage. De foto's geven een impressie weer van hoe de avond is verlopen en hoe de mensen hebben genoten met zijn allen.
De foto's zullen als herinnering bewaard worden voor Dillewijn Zwapak maar zullen ook op verschillende mediaplatformen worden getoond.
Wij hebben erg van de avond genoten! 5cee7f8f14e64.jpg 5cee7faa4d15a.jpg 5cee7fcdc7b99.jpg 5cee7ffdb1909.jpg 5cee801386170.jpg 5cee8024d08d9.jpg 5cee803cd279e.jpg

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Multimedia: Van der Mey evenement
CASE BEKIJKEN

Foto van de maand: Light
CASE BEKIJKEN

Productfotografie: Decolegno

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele fotografie die aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste foto’s te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met aanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend