TERUGFoto van de maand: Light

Foto van de maand: Light

Opdrachtgever: Revontuli (2019) Type: Eigen werk

We wisten het zeker. Dit jaar is het jaar dat we ons goede voornemen gaan behalen om elke maand een foto concept te bedenken en uit te voeren. En daarom publiceren we nog net op de valreep van februari de tweede foto van deze twaalfdelige sessie. Het thema voor februari was licht. En er is een bron van licht die we dagelijks voorbij zien komen, namelijk dat van onze smartphone. Wist je dat jongeren gemiddeld drie uur per dag naar hun telefoon kijken? Dat was de inspiratie van deze foto.

Het concept

We worden in ons scherm gezogen, wat ons blind maakt voor de rest van de wereld. Dat hebben we willen vatten in deze foto. 

Hoe hebben we de foto gemaakt? De foto bestaat eigenlijk uit twee losse beelden. De eerste is in onze goed belichte studio geschoten. De tweede was op dezelfde plek, maar dan een stuk donkerder. In Photoshop hebben we deze beelden gecombineerd en de lichte partijen door laten komen. Daardoor lijkt het gezicht nu op te lichten door het telefoonscherm. 5c77cf9dd081b.jpg 5c77cdf454050.jpg

behind the scenes

 

De twee originelen, onbewerkt.

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Multimedia: Van der Mey evenement
CASE BEKIJKEN

Dillewijn Zwapak - Opening nieuw bedrijfspand
CASE BEKIJKEN

Productfotografie: Decolegno

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele fotografie die aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste foto’s te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met aanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend