TERUGFoto van de maand: New Years Resolutions

Foto van de maand: New Years Resolutions

Opdrachtgever: Revontuli (2019) Type: Eigen werk

Goede voornemens. Het is elk jaar een terugkerend onderwerp van gesprek. In 2018 legden wij ons creatieve doel vast: elke maand een foto concept bedenken en uitvoeren. De uitdaging aangaan het beste uit onszelf, de camera's en beeldbewerkingsprogramma's te halen. En daarom bedachten wij Foto van de Maand, waarin we elke maand een nieuw thema bedenken om uit te voeren. Voor januari was dit thema New Years Resolutions. 

Het concept

Vorige week stonden we een dag lang in de studio. Nienke en Jeffrey zijn de laatste maanden veel bezig met sporten en het thema voor deze foto was hiermee snel bedacht. De meeste sportfotografie gebeurt op donkere achtergronden. Wij wilden hiervan afwijken.

De set is gebouwd in onze eigen studio. Hier hebben we drie lampen gebruikt. Eén op de achtergrond voor de gele kleur. Het gele filter wat we hadden, was niet geel genoeg, dus deze hebben we sterker gemaakt door er vaatddoeken overheen te plakken. Een rood filter over een lamp op de modellen, als invullicht. En een blauw filter over een lamp als hoofdlicht. Dit resulteerde in onderstaande beelden. 

Wist je dat mensen ook foto's hebben ingezonden? Bekijk die in ons blog: Inzendingen Foto van de maand Januari5c41a1bcd15e8.jpg 5c41a170184d1.jpg 5c41a1700c551.jpg 5c41a170121d6.jpg 5c41a170150db.jpg

behind the scenes

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Multimedia: Van der Mey evenement
CASE BEKIJKEN

Dillewijn Zwapak - Opening nieuw bedrijfspand
CASE BEKIJKEN

Foto van de maand: Light

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele fotografie die aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste foto’s te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met aanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend