TERUGNetwerkborrel Animatie

Netwerkborrel Animatie

Opdrachtgever: Revontuli (2018) Type: Animatie.

Misschien heb je deze animatie al eens voorbij zien komen als je Jeffrey hebt ontmoet op een van de netwerkborrels. We sturen deze video namelijk graag naar nieuwe contacten.

Het concept

Revontuli blijft graag creatief en origineel denken. En deze animatie past bij die aanpak. Iets persoonlijks, maar ook iets wat aanpasbaar is. Het mooie van animatie is dat zodra je een karakter hebt ontwikkeld, je deze kan blijven inzetten in video's. En omdat we onze eigen studio hebben, kunnen we Jeffreys karakter voor elke video iets anders laten zeggen. Een animatie als deze is ideaal in te zetten in bijvoorbeeld mailings, of op verschillende plekken op je website. 

 Dat bracht ons bij onderstaande video! 

Het begon met het maken van de characters. Dit doen we in photoshop. Elk onderdeel dat beweegt, is apart getekend. Dit kost even tijd, maar hier na is het karakter voor elke animatie te gebruiken!

Het hele team heeft zijn eigen character gekregen. 
In After Effects worden de karakters tot leven gewekt. In onze studio nemen we zelf het geluid op, waadoor we snel kunnen schakelen.

 

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Betrokkenheid bij presentatie
CASE BEKIJKEN

Snow globe
CASE BEKIJKEN

Revontuli Animatie

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele animaties die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste kunstwerken te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Femke Kerkhof - Revontuli

Neem direct contact op!

Femke@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend