TERUGMultimedia: Stiho Prefab

Multimedia: Stiho Prefab

Multimedia: Prefab daken
Opdrachtgever: Stiho (2018) Type: Film, fotografie, grafische vormgeving, drukwerk.

Stiho, een groothandel in bouwmaterialen, hout & plaat en levert aan bouwend Nederland. Met zestien vestigingen en meer dan 600 medewerkers, is Stiho al jaren vaste klant bij Revontuli. Stiho levert verschillende diensten, waaronder het realiseren van Prefab daken. Deze daken worden kant en klaar geleverd en kunnen zo op een snelle manier worden verwerkt in de bouw van huizen.

Het concept

Stiho levert in samenwerking met VS Prefab kant en klare daken aan haar klanten. Om deze dienst in beeld te brengen, is ons gevraagd of wij een video en flyer wilden maken. Voor de informatieve flyer zijn tevens beelden geschoten van daken die geplaatst moesten worden. In de video zou uitgebreid getoond worden hoe deze daken worden ontwikkeld en welke stappen er aan vooraf gaan.

Om de video compleet te maken, hebben we onder andere opnames gemaakt bij de fabriek, architect en bouwlocatie zelf. Hiervoor hebben we meerdere ochtendjes om zeven uur 's ochtends op vrachtwagens gewacht voor de shots die we graag wilden hebben.

Voor de video hebben we gebruik gemaakt van 2D en 3D animatie, drones, onze jib en dolly combinatie en de Canon C200. Wist je trouwens dat we na de opnames de drone kapot hebben gevlogen? Daar kan je meer over lezen in deze blog.

De flyer geeft enkel informatie hoe het dak in elkaar zit en op welke manier deze wordt verwerkt op het huis. Het was de truc om zo duidelijk mogelijk een ingewikkeld proces te kunnen uitleggen op een dubbelzijdig papiertje. Hoe zorg je dat je de klant zo veel mogelijk in laat lezen in deze manier van bouwen en waarom zouden ze daar voor kiezen ten opzichte van de ‘normale’ manier? 

 De foto's die nodig waren, hebben we geschoten met de Canon Mark IV en een drone.

 

Om duidelijk te kunnen laten zien hoe zo’n dak in elkaar zit, hebben we een animatie gemaakt met alle lagen van het dak er in verwerkt.
Tijdens de opnames hebben we ook gebruik gemaakt van een drone om zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen hoe een Prefab dak geplaatst wordt. Van boven is het goed te volgen hoe ze te werk gaan!

Voor de opmaak van al onze grafische uitingen, maken we verschillende schetsen zodat de leukste daar uit gekozen kan worden. Uiteindelijk is het eindresultaat vaak een afgeleide van een van die schetsen.

 

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

TOPdesk Commercial
CASE BEKIJKEN

DecoLegno Co-Creatie Project
CASE BEKIJKEN

De Eem Live-Uitzending

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele video’s die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste video te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

Wil je je eerst inlezen? Download gratis het whitepaper “inzicht in videokosten”.

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey de Bie - Revontuli

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend