TERUGStiho BBQ actie

Stiho BBQ actie

Opdrachtgever: Stiho (2019) Type: Fotografie, Campagne, Grafische Vormgeving, Drukwerk

Stiho, een groothandel in bouwmaterialen, hout & plaat en levert aan bouwend Nederland. Met zestien vestigingen en meer dan 600 medewerkers, is Stiho al jaren vaste klant bij Revontuli. Voor de barbecue actie van de nieuwe Stiho spaaractie zijn 's zomerse beelden nodig die wij hebben gerealiseerd. Daarnaast maken we de combinatie van fotografie, animatie en grafische vormgeving hier onder één dak, zodat we al het werk voor Stiho uit handen kunnen nemen. Wel zo makkelijk! Zo ontzorgen wij ze met een hoop werk en ontvangen zij alles kant en klaar.

 

Het concept

Een 's zomerse foto, animatie voor op sociale media en een ontwerp voor diverse communicatie uitingen. Stiho wilde graag een campagne die buiten hun huidige huisstijl viel. Om dit te realiseren hebben wij gebruik gemaakt van digitale trends, zoals felle kleuren en gradients, die op dit moment hot topic zijn. Een foto locatie was zo gefixed en wij hebben een splinternieuwe barbecue in ontvangst genomen bij de postbode. Alles in onze bus geladen en de klant van Stiho getrakteerd op een set mooie foto's én een lekker stukje vlees van de barbecue!De uitingen

Daarna was het uitwerken van de foto en het ontwerpen van de communicatie uitingen de volgende stap. Zo hebben wij onder andere een A0 stoepbord ontworpen, maar ook flyers, email banners, nieuwsbrief afbeeldingen en social media uitingen. Als kers op de taart hebben wij een bijpassende animatie gemaakt voor Facebook, LinkedIn en noem het maar op. Wij hebben Stiho ontzorgd door zowel de fotografie, de grafische vormgeving als de animatie op ons te nemen. Zo hoefden zij alleen nog maar de uitingen in ontvangst te nemen.

 

 

 

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Drukwerk: Brochures
CASE BEKIJKEN

Campagne: FC Utrecht - Nagwag
CASE BEKIJKEN

Drukwerk: Stiho Feestdagen

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professioneel digitaal en drukwerk dat aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste kunstwerken te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Nienke van Keulen - Revontuli

Neem direct contact op!

Nienke@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend