TERUGDrukwerk: Brochures

Drukwerk: Brochures

Opdrachtgever: Advance Events (2019) Type: Grafische vormgeving, drukwerk

Advance Events organiseert originele en spraakmakende evenementen waarbij de beleving centraal staat. Deze beleving leggen wij graag vast tijdens de grote diversiteit aan evenementen. Maar buiten dat wij op deze evenementen fotograferen en filmen, maken wij ook de grafische uitingen op. Al ver voor het evenement plaats vindt, worden er een scala aan uitingen gemaakt om het evenement te promoten en de gasten te voorzien van alle nodige informatie vooraf.

Niet alleen voor de evenementen verzorgen wij deze grafische uitingen, maar natuurlijk ook voor Advance Events zelf. Om zich zo professioneel, luxe en feestelijk mogelijk naar de buitenwereld te kunnen dragen, zijn daar passende uitingen voor nodig. En die maakten wij.

Het concept

Advance Events is dus al langere tijd trouwe klant op het gebied van eventfotografie en film, maar sinds dit jaar verzorgen wij ook hun grafische uitingen. Niet alleen voor Advance Events haar klanten, maar ook voor het bedrijf zelf. Van concept naar design tot drukwerk maakten wij een set van 4 unieke brochures. Omdat de klantenkring van Advance Events zodanig uitgebreid is, wilden zij een passend thema voor ieder type evenement. Dus naast de algemene, 'standaard' uitvoering van de brochure, zijn er 3 thema's uitgewerkt die voor verschillende segmenten gebruikt kunnen worden. Ieder met eigen tekst en beeld, maar wel een overkoepelend design wat voor iedere brochure aangehouden wordt. Een luxe, strak en feestelijk ontwerp wat klanten niet zomaar zullen vergeten. Op een waanzinnig formaat met een verrassende layout hebben wij de diensten van Advance Events in beeld gebracht.

De uitingen

Hoe dat in zijn werk ging? Allereerst kwamen er een aantal brainstorms aan te pas. Hoe wil je je laten zien aan de klant en op welke manier zorg je er voor dat je opvalt en feestelijk is, zonder dat het schreeuwerig over komt? Wij hebben een aantal keer rond de tafel gezeten om te brainstormen over formaat, layout en design. De papiersoort mocht luxe en wat steviger, het design volgens de huisstijl maar enigszins aangepast en de layout.. Gaan we 'gewoon' een boekje maken of zijn hier andere opties in?

Omdat de kleuren van Advance Events neer kwamen op Oranjetinten, wit en zwart, hebben wij voorgesteld er 1 feestelijke, luxe kleur paars aan toe te voegen. Niet alleen omdat je dan een kleur hebt die je als contrast uit het ontwerp kunt laten spatten, maar ook omdat de brochures best mochten laten zien dat Advance Events niet gewoon een standaard evenementen bureau is. Aan de brochures moest blijken dat álles tot in de puntjes geregeld zou worden, je je nergens zorgen over hoefde te maken en dat het een professioneel en vooral ontzettend leuk evenement zou worden.

Uit de tekst en afbeeldingen valt direct op te halen wat Advance Events voor je kan betekenen en hoe zo'n evenement er dan uit ziet. Om de brochures behalve luxe en professioneel, ook feestelijk te maken, is er gekozen voor een alternatieve layout. De brochures worden 20 cm, vierkant. Maar, wanneer men deze uit vouwt is dit niet een gewoon boekje, maar klap je deze tot kruisvorm uit. En als cadeautje aan de binnenzijde zit er een felgekleurde inlay in van 'Jouw regisseur' op een handgeschreven visitekaartje.

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Stiho BBQ actie
CASE BEKIJKEN

Campagne: FC Utrecht - Nagwag
CASE BEKIJKEN

Drukwerk: Stiho Feestdagen

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professioneel digitaal en drukwerk dat aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste kunstwerken te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Nienke van Keulen - Revontuli

Neem direct contact op!

Nienke@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend