TERUGRevontuli Animatie

Revontuli Animatie

Opdrachtgever:Revontuli (2018) Type: Animatie

Yes! De nieuwe website is in de lucht. Maar, natuurlijk laten we dat graag aan iedereen weten. Voor de socials hebben we onze baas Jeffrey omgedoopt tot astronaut voor de lancering van de website. Hoe we dat gedaan hebben? Dat leggen we je graag uit.

Het concept

Brainstormen, schetsen en een plan bedenken. Wat wil je laten zien en hoe wil je dit naar buiten brengen? In eerste instantie dachten we aan een stilstaand beeld van ons kunnen, maar op een gegeven moment werd het duidelijk dat het een animatie moest gaan worden. 

ready for take off

Een herkenbaar gezicht hebben we al; dat moest natuurlijk Jeffrey zijn. Een geanimeerd character hebben we klaar liggen, dus er moest alleen nog een scene omheen worden gebouwd in diezelfde stijl. Een sterrenhemel, raket en meteorieten die allemaal los geanimeerd zullen worden. Terwijl de een aan het animeren is geslagen in After Effects, is de ander nog de laatste dingen aan het tekenen in Photoshop. Teamwork!

 

 

Het character van Jef hebben we in een herkenbare stijl opgezet. Hij is trouwens niet de enige die is vereeuwigd; we hebben van ons allemaal een 2D karakter voor animaties! Deze zullen voor andere video's worden ingezet.
De achtergrond van de animatie is ruim opgezet, zodat er beweging in kon worden gemaakt. In totaal is de afbeelding 3x groter dan alle andere gebruikte afbeeldingen.
De bewegingen van het poppetje moeten er natuurlijk zo soepel mogelijk uit zien, dus vergt preciesie en veel uittesten. Daarna is het laag voor laag de gehele scene opbouwen en losse lichteffecten toevoegen. 

 

 

Zie hierboven het resultaat van de animatie.

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Allure Schoonmaak Explanimations
CASE BEKIJKEN

Betrokkenheid bij presentatie
CASE BEKIJKEN

Contact animaties

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele animaties die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste kunstwerken te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak

Neem direct contact op!

Femke@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend