TERUGBedrijfsportretten: Arno Lubbinge

Bedrijfsportretten: Arno Lubbinge

Opdrachtgever:Arno Lubbinge (2017) Type: Bedrijfsfotografie, Bedrijfsreportage, Bedrijfsportret

Arno is sinds 1995 de stem van SBS6 en heeft zeker duizenden televisieprogramma’s ingesproken. Van het dagelijkse Hart van Nederland en Shownieuws, woonprogramma’s als vtwonen en De Grote Verbouwing tot Domino Day en tientallen documentaires. Voor zijn website was hij op zoek naar een fotograaf die hem kon helpen.

Het concept

Zijn idee was duidelijk. De Nieuwegeinse bekende Nederlander wilde dolgraag wat portretten schieten in Theater De Kom in Nieuwegein. Omdat dat voor ons natuurlijk ook om de hoek is, was de afspraak zo gemaakt. Wij hebben vooraf besproken dat hij niet al te statige portretten van hem en zijn werk wilde hebben. Ook zijn we even in zijn studio geweest en konden we een glimp mee krijgen van zijn werkzaamheden.

Fotografie

Nog geen week later een afspraak gemaakt en contact opgenomen met De Kom of we er foto’s mochten maken. Hij was goed voorbereid met twee sets kleding voor de afwisseling en wij waren bewapend met twee camera’s en een lichtopstelling.5b48b6feb8584.jpg 5b48b6feb901a.jpg 5b48b6feba689.jpg 5b48b6febc167.jpg 5b48b6feb9c88.jpg 5b48b6febaf73.jpg 5b48b6febb771.jpg

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Multimedia: Van der Mey evenement
CASE BEKIJKEN

Dillewijn Zwapak - Opening nieuw bedrijfspand
CASE BEKIJKEN

Foto van de maand: Light

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele fotografie die aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste foto’s te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met aanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend