TERUGBedrijfsreportages: Woertman

Bedrijfsreportages: Woertman

Opdrachtgever:Woertman (2017) Type: Bedrijfsfotografie, Bedrijfsreportage, Bedrijfsportret

Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur ruim 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Maar wanneer je het al druk genoeg hebt met het ontwikkelen van de producten, schieten foto’s er nog wel eens bij in. Daar hebben wij mee geholpen. Het hele land door om bij klanten van Woertman Nederland hun producten in het beste licht te zetten.

Het concept

Beelden maken van het gebruik van de producten van Woertman Nederland. Dat was alles wat ze zochten. Wij mochten het hele land door te rijden met onze bus om verschillende restaurants, hotels, tankstations, supermarkten en kleine eenmanszaken op de foto te zetten. Niet wetende waar we dit keer zouden belanden, was het iedere keer weer een nieuwe uitdaging om de mooiste portretten te maken.

Fotografie

We ontvingen een lijst met klanten van Woertman Nederland en waar we mochten gaan fotograferen. Het hele jaar door zijn we bij diverse bedrijven langs gegaan, waar door Woertman een interview werd afgelegd en wij ondertussen hun zaak op zijn mooist vastlegden.

Een van de locaties was een zwembad. Soms moet je met fotograferen extra maatregelen treffen.. Zoals plastic hoesjes om je schoenen. Gelukkig hoeft dat niet dagelijks.
Behalve de portretten schieten we ook wat foto’s van de locatie zelf. Deze krijgt de klant van Woertman Nederland ook toegestuurd, als bedankje voor hun medewerking.
Jeffrey werkt er hard aan om de beste foto te schieten. Daarom worden er altijd meerdere posities, poses of atributen bij gehaald. En soms vraagt de klant zelf of we een specifieke foto willen maken voor hunzelf.


605998babf79f.jpg 5b489eb424d71.jpg 5b489eb420282.jpg 5b489eb42134f.jpg 5b489eb421c31.jpg 5b489eb422460.jpg 5b489eb422ce6.jpg 5b489eb424643.jpg 5b489eb420a65.jpg

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Multimedia: Van der Mey evenement
CASE BEKIJKEN

Dillewijn Zwapak - Opening nieuw bedrijfspand
CASE BEKIJKEN

Foto van de maand: Light

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele fotografie die aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste foto’s te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met aanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend