TERUGCampagne: Sportbox Vlambloem

Campagne: Sportbox Vlambloem

Opdrachtgever: Sportbox Vlambloem (2016) Type: Grafische vormgeving, fotografie, campangebeelden

Sportbox Vlambloem bestaat sinds 2015 en biedt een volledig ingerichte ruimte voor personal training en kleine groepslessen. Zij verhuren hun ruimte aan personal trainers. Omdat de ruimte nog helemaal ‘kaal’ was, wilden zij hun klanten een mooi ingerichte ruimte bieden waar op diverse plekken een grote plaat op de muur hangt. Wij mochten deze beelden uitdenken, ontwerpen en realiseren.

Het concept

Meerdere doeken over het hele pand verspreid, met een duidelijke link naar sport en de kleuren van het tevens door ons ontworpen logo. Om de beweging en actie van de sporters weer te geven wilden we werken met kleurpoeder, zodat elke beweging een effect zou krijgen op beeld. Dit alles in blauw en oranje voor een kleurrijk spektakel.

de uitingen

Stap één was het maken van het logo. Nadat de schets is goedgekeurd, hebben we dit verwerkt tot een symmetrisch, krachtig logo wat de ‘Vlambloem’ moest weergeven. Een fel oranje gestileerde vorm wat kracht, eenvoud en openheid uitstraalt.

Nadat het logo volledig opgeleverd is, zijn we aan de slag gegaan met passende beelden voor in de ruimtes. De kleuren en het idee was duidelijk; dus we konden beginnen met fotograferen. Kleurpoeder was wat ingewikkeld om uit kleding te krijgen, dus hebben we er voor gekozen om een paar zakken bloem bij de bakker te halen. Dit geeft exact hetzelfde effect en is goed te Photoshoppen tot de kleuren die we uiteindelijk wilden hebben. Zo kregen de modellen geen verf op hun kleding en konden we meerdere shots maken per persoon.

Maar we gingen nog verder. Twee doeken zouden een prominente plek krijgen in de grote sporthal en moesten de verschillende typen sporters uitstralen. De een komt voor krachttraining, de ander voor flexibiliteit en gezondheid. Dit hebben we uitgebeeld met een leeuw en een paard. Twee totale verschillen die de uitstraling van de doeken compleet maakt.

Voorafgaand moest er eerst getest worden. Dat het geen kleurpoeder moest worden wisten we, maar wat zou dan wel werken? We testten met bloem of dit hetzelfde effect zou geven en of we er kleur in konden maken.
Toen de shoot was begonnen zat binnen no-time de hele Sportbox onder de bloem. Om alle apparatuur te beschermen is alles rondom afgeschermd met plastic folie. Even stofzuigen en het was weer schoon.
De dieren die terug komen op twee doeken, zijn helemaal getekend. Omdat we de kleuren en stijl goed terug wilden laten komen, zou dit het mooiste resultaat opleveren. Maar wát een werk!Het logo, waar de kleuren blauw en oranje wenselijk waren voor de corporate identity, is opgebouwd uit een gestileerd beeldmerk en passende typografie. De eenvoud van het font is duidelijk en passend bij de doelgroep.

 

Het grootste doek in omvang is een samengestelde afbeelding uit 5 losse foto’s die zijn geschoten. Deze zijn samengevoegd, omgekleurd en afgewerkt met een Rotterdamse skyline op de achtergrond.

 

De leeuw en het paard op dit doek zijn volledig getekend en verwerkt in de foto. Dit representeert de diversiteit van de sporters die bij Sportbox Vlambloem trainen.

behind the scenes

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Drukwerk: Brochures
CASE BEKIJKEN

Stiho BBQ actie
CASE BEKIJKEN

Campagne: FC Utrecht - Nagwag

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professioneel digitaal en drukwerk dat aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste kunstwerken te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Nienke van Keulen - Revontuli

Neem direct contact op!

Nienke@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend