TERUGCampagne: Stiho - opening

Campagne: Stiho - opening

Opdrachtgever: Stiho (2016-2017) Type: Fotografie, Campagne, Grafische Vormgeving

Stiho, een groothandel in bouwmaterialen, hout & plaat en levert aan bouwend Nederland. Met zestien vestigingen en meer dan 600 medewerkers, is Stiho al jaren vaste klant bij Revontuli. Voor de openingen van nieuwe Stiho-bouwpleinen zijn feestelijke beelden nodig die wij voor ze voorzien. Daarnaast maken we de combinatie van fotografie en grafische vormgeving hier onder één dak, zodat we al het werk voor Stiho uit handen nemen. Wel zo makkelijk. Zo ontzorgen wij ze met een hoop werk en hoeven ze alleen het pakketje van de postbode in ontvangst te nemen.

Het concept

Een feestelijke foto die per vestiging te herhalen is. We kwamen op het idee om een stapel champagneglazen op te bouwen, met slingers en gereedschappen versierd, kapot te laten slaan door de vestigingsmanager. Iedere keer hetzelfde concept voor de consistentie, maar iedere keer een totaal andere foto dan voorheen. Voor de vaste klanten is ook de omgeving herkenbaar en staat er een bekend gezicht op de foto.

de uitwerking

Licht opstellen, tafel ergens vandaan plukken en opbouwen met champagneglazen. Uit allerlei schappen worden gereedschappen en bouwmaterialen gehaald ter decoratie en de zo groot mogelijke hamer wordt opgezocht. Er zit overigens gewoon Appelsap in de glazen, dus aangeschoten zullen ze er niet van worden.

De gehele omgeving is afgezet met plastic zeil, om de glasscherven op te vangen. Want het wordt gegarandeerd een enorme bende. Gelukkig hebben we een team met meerdere mensen mee op deze shoots, want het grootste deel van de tijd is het opruimen van de ravage.

 

Gelukkig hebben we bij deze vestiging de mogelijkheid gehad om buiten op te bouwen. Dat scheelt een hoop dwijlen. Zo durft de vestigingsmanager ook iets harder te slaan...

 

Voor deze foto hebben we ook een backstage video kunnen schieten. Hier kun je een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe wij te werk zijn gegaan voor het maken van deze foto. Ondertussen werd er op de achtergrond gewoon doorgewerkt op de vestiging.

 

De foto maken is pas stap 1. We verwerken de foto in een op maat gemaakte flyer in de vorm van een kluis. Wanneer je deze opent, krijg je de foto te zien met een win actie, de route, belangrijke informatie over de opening en wanneer deze plaats vindt.5b48b4f94e083.jpg

behind the scenes

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Multimedia: Van der Mey evenement
CASE BEKIJKEN

Dillewijn Zwapak - Opening nieuw bedrijfspand
CASE BEKIJKEN

Foto van de maand: Light

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele fotografie die aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste foto’s te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met aanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend