TERUGCommercials: Advance Events

Commercials: Advance Events

Opdrachtgever:Advance Events (2017) Type: Event video

Evenementenbureau Advance Events ging uitbreiden. Een nieuwe bedrijfsnaam waarin elke evenementvertakking een eigen pakket aan online en offline communicatiemiddelen kreeg. Hier hoorde ook commercials bij. Aan Revontuli de taak drie verschillende commercials op te leveren, opgebouwd uit beelden van eerder gefilmde evenementen, en nieuwe evenementen.

Het concept

Drie commercials van elk een minuutje, hoe veel tijd kan daar nou in zitten? Nou, meer dan je zou denken. Want voor elke commercial, waren bepaalde beelden nodig. Waarvan de opbouw in de vroege uurtjes, en de festivalgangers in de late uurtjes vastgelegd werden. Lange dagen op meerdere dagen, opzoek naar de beste momenten verspreid over grote terreinen. Om dat vervolgens allemaal samen te brengen tot commercials in dezelfde stijl.

Snel en wendbaar zijn en je zo onopvallend mogelijk bewegen tussen de festivalgangers maakt het mogelijk de spontane shots te vinden.
Je wil mensen niet in de weg staan. Het beste is als ze niet doorhebben dat je er bent. Wat een uitdaging kan zijn, met kilo’s aan camera’s en apparatuur.

Het is continu opletten en zoeken naar de beste momenten. Want een emotie vastleggen, is misschien wel het moeilijkste van filmen.

 

Kerst op het bedrijf

 

Festivals op het bedrijf

 

Relatie event op het bedrijf

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Multimedia: Stiho Prefab
CASE BEKIJKEN

Cinemagraph
CASE BEKIJKEN

Commercial: FCU shirt reveal

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele video’s die aansluiten bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste video te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

Wil je je eerst inlezen? Download gratis het whitepaper “inzicht in videokosten”.

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey de Bie - Revontuli

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend