TERUGDrukwerk: Kennis sessies

Drukwerk: Kennis sessies

Opdrachtgever: Stiho (2018) Type: Grafische vormgeving, corporate identity, campange, drukwerk

Stiho, een groothandel in bouwmaterialen, hout & plaat en levert aan bouwend Nederland. Met zestien vestigingen en meer dan 600 medewerkers, is Stiho al jaren vaste klant bij Revontuli. Voor een van hun diensten, het geven van diverse kennissessies op alle Stiho-bouwplein vestigingen, zochten zij een herkenbare stijl die voor meerdere jaren te gebruiken zou zijn. Natuurlijk zijn wij daar graag mee aan de slag gegaan.

Het concept

De kennissessies worden jaarlijks op verschillende vestigingen gegeven. Tijdens deze sessies krijgen de klanten van Stiho de kans om meer te leren over een bepaald product of een dienst die zij verkopen. Daar komen leveranciers hun verhaal vertellen en geven ze uitgebreide informatie. Stiho haar klanten krijgen zo de mogelijkheid om zich meer te ontwikkelen, verdiepen of bij te leren over hun vakgebied.

De uitingen

Omdat de kennissessies het hele jaar door worden gegeven door het hele land verspreid, is er vraag naar een duidelijk en herkenbaar beeld. Waar en wanneer vindt zo’n sessie plaats en waar gaat deze kennissessie over? Iedere vestiging krijgt een datum waarop deze sessies gegeven worden en moeten dus ook aan te passen zijn naar andere onderwerpen, data of tijden.

Hierdoor krijg je ontzettend veel uitingen die allemaal voor een specifieke vestiging bedoeld zijn. Naast posters worden er ook A5 flyers, stilstaande televisie reclames, homepagebanners, paginabanners, e-mailhandtekeningen en 4 verschillende formaten aan social beelden afgeleverd met deze huisstijl. Oh, en omdat er jaarlijks twee verschillende sessies worden gegeven wordt dit allemaal verdubbeld.

Dat komt neer op 122 afbeeldingen die állemaal aangepast moeten kunnen worden voor de volgende jaren.

De hele huisstijl is in principe gebaseerd op de flyer en poster. Deze worden het meest verspreid en hebben daarnaast ook de grootste omvang, dus eerst zijn deze ontworpen en aan de hand daarvan zijn alle andere items opgebouwd.

Ook voor in de website zijn de beelden te gebruiken. Een call to action om aan te geven dat dit aanklikbaar is en de klant er meer informatie over kan ontvangen of kan aanmelden. Dit is overigens het andere onderwerp, wat dezelfde opmaak heeft, maar een ander beeld en tekst.

Omdat het om ontiegelijk veel afbeeldingen gaat, is het noodzakelijk om alles in Indesign zo handig mogelijk op te bouwen. Door de pagina’s per formaat in te delen is het overzichtelijk, zo snel mogelijk aan te passen en ook snel te exporteren naar de juiste bestandstypes.

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Stiho BBQ actie
CASE BEKIJKEN

Campagne: FC Utrecht - Nagwag
CASE BEKIJKEN

Drukwerk: Stiho Feestdagen

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professioneel digitaal en drukwerk dat aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste kunstwerken te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Nienke van Keulen - Revontuli

Neem direct contact op!

Nienke@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend