TERUGDrukwerk: Stiho Feestdagen

Drukwerk: Stiho Feestdagen

Opdrachtgever: Stiho (2018) Type: Grafische Vormgeving, Campagne, drukwerk.

 

Stiho, een groothandel in bouwmaterialen, hout & plaat en levert aan bouwend Nederland. Met zestien vestigingen en meer dan 600 medewerkers, is Stiho al jaren vaste klant bij Revontuli. Soms krijgen we een opdracht binnen waar we in vrij worden gelaten en dan komen er grootse plannen voor op tafel.

De opdracht: Stiho wil haar klanten duidelijk maken wanneer ze open zijn tijdens de feestdagen.

De uitvoering: Tja, iets meer dan alleen openingstijden willen laten zien.

Het concept

Het begon eigenlijk vrij onschuldig. Er kwam een briefing binnen met de vraag of wij nieuwe posters en online uitingen wilden ontwerpen voor de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen. Zelf was er al een klein idee bijgevoegd, maar daarbij werd vermeld dat als we iets anders wisten, dat we dat ook op tafel konden gooien. Dat hoef je ons maar één keer te vertellen, want binnen no time hadden we bedacht dat we een Stiho- vestiging in kerstsfeer- in een snowglobe konden verwerken. Dat idee werd zo goed ontvangen, dat we dat direct mochten uitwerken. Een klein dingetje, de vestiging die in de globe zou komen, is een vestiging die nog in aanbouw was en ‘of we iets met de schetsen konden doen’. Natuurlijk! Dan bouwen wij die toch gewoon na?

Het voordeel aan het geheel zelf bouwen van zo’n vestiging is ook dat je het zo echt mogelijk kunt laten lijken. Dat moest ook wel, want de afbeelding zou gebruikt worden voor grote A0 posters en een heel scala aan digitale content. Omdat de formaten van deze uitingen allemaal heel erg verschillen, moest de afbeelding schaalbaar zijn van A0 formaat tot een lange, liggende banner. Dat gaat alleen als je een achtergrond hebt die zowel staand als liggend gebruikt kan worden, en afbeeldingen die losgetrokken kunnen worden van de omgeving, maar er vervolgens nog wel perspectief technisch in moeten kunnen passen.

 

 

Als waardering voor deze leuke opdracht, deden we er kosteloos een animatie bij, te gebruiken voor social media!

De vestiging is nog in aanbouw, dus we konden onmogelijk een foto maken. Daarom hebben we de gehele vestiging nagebouwd en kon Jeffrey helemaal los gaan met het knutselen van het gebouw en alles er omheen.

De originele foto hebben we nachtelijk laten lijken door er blauw licht op te zetten. Hierdoor konden we ook een groter kleurcontrast creëren in het uiteindelijke beeld.
Ook langs de snelweg is het resultaat groots zichtbaar op een Interbest Zuil langs de A12 bij afslag Nieuwegein.

 

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Drukwerk: Brochures
CASE BEKIJKEN

Stiho BBQ actie
CASE BEKIJKEN

Campagne: FC Utrecht - Nagwag

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professioneel digitaal en drukwerk dat aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste kunstwerken te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met vaanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Nienke van Keulen - Revontuli

Neem direct contact op!

Nienke@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend