TERUGEventfotografie: Advance Events

Eventfotografie: Advance Events

Opdrachtgever: Advance Events (2017) Type: Eventfotografie

Advance Events organiseert originele en spraakmakende evenementen waarbij de beleving centraal staat. Deze beleving leggen wij graag vast tijdens de grote diversiteit aan evenementen. Zo staan we de ene ochtend te fotograferen op een familie evenment, en de volgende nacht tussen de dansende mensen op een personeelsfeest.

Het concept

Advance Events is een bedrijf dat elk evenement tot in de fijnste details voorbereid. Niets wordt aan het lot overgelaten. Dit moet overkomen in de fotografie. Zo zijn er elementen die als gast misschien niet opvallen, maar voor de organisatie het verschil maken tussen een succesvol evenement of niet. Deze momenten vangen, zonder de gastig lastig te vallen met de zware apparatuur, is een uitdaging die wij altijd graag aannemen.

Fotografie

Als fotografen krijgen wij vooraf de planning toegestuurd voor het evenement. Dit geeft ons houvast door de dag heen. Zo kunnen we op de goede momenten op de goede plekken zijn. Voor de rest van de dag geldt: heel veel opletten en alert blijven.

Lange dagen met strakke planningen zorgt voor een hoop voorbereidingen. Genoeg kaartjes, batterijen, manskracht en energie is nodig om de hele dag vol te houden.
Je wil niet dat mensen last van je hebben, daarom proberen we ons altijd zo verdekt mogelijk op te stellen voor de meest spontane foto’s. Maar we staan ook altijd klaar voor groepsfoto’s.
En tot slot bewerken we rond de150 foto’s per evenement na in Lightroom en Photoshop, voor een zo sfeervol mogelijk resultaat.


5b4864796cb13.jpg 5b486a3e83fe3.jpg 5b486a3e829d3.jpg 5b486a3e83482.jpg 5b486a3e81eec.jpg 5b486a3e8142f.jpg 5b486a3e85537.jpg 5b486a3e84a29.jpg

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Multimedia: Van der Mey evenement
CASE BEKIJKEN

Dillewijn Zwapak - Opening nieuw bedrijfspand
CASE BEKIJKEN

Foto van de maand: Light

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele fotografie die aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste foto’s te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met aanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend