TERUGMultimedia: Van der Mey evenement

Multimedia: Van der Mey evenement

Opdrachtgever: Advance Events (2019) Type: Eventfotografie, Grafische Vormgeving.

Advance Events organiseert originele en spraakmakende evenementen waarbij de beleving centraal staat. Deze beleving leggen wij graag vast tijdens de grote diversiteit aan evenementen. Dit evenement van Van der Mey ham & bacon company legden wij vast met onze camera én ontwierpen we het uitnodigingstraject voor.

Het concept

Advance Events is een bedrijf dat elk evenement tot in de fijnste details voorbereid. Niets wordt aan het lot overgelaten. Dit moet overkomen in de fotografie en de grafische vormgeving. De juiste sfeer vastleggen begint al bij het uitnodigen van de gasten en gaat door tot aan het laatste uur van het evenement. Er zijn misschien elementen die als gast misschien niet opvallen, maar voor de organisatie het verschil maken tussen een succesvol evenement of niet. Deze momenten vangen, zonder de gasten lastig te vallen met de zware apparatuur, is een uitdaging die wij altijd graag aannemen.

Grafisch

Het begint al bij het uitnodigingstraject. Het opmaken van de uitnodiging, save the date posters, herinnerings- emails, website afbeeldingen, programmaboekjes, hekwerkbanners.. Álles.

Wij willen maar al te graag de klant volledig ontzorgen en niet iets te hoeven regelen bij verschillende partijen. Wij kunnen onze klant niet alleen voorzien van 1 tak van sport, maar van het hele totaalpakket.

 

 

Fotografie

Goed, alle uitnodigingen de deur uit, alle posters opgehangen, programmaboekjes klaar en het hekwerk doek opgespannen.. What next? Tijdens zo'n evenement wil je natuurlijk ook de leukste momenten vastleggen, dus ook daar zijn wij helemaal in thuis. Bepakt en bezakt met onze cameraspullen, proberen wij zo geruisloos en onopvallend mogelijk alle leuke, gekke, gezellige en bijzondere momenten vast te leggen.5d31a9a5f3764.jpg 5d31a9d6ee94b.jpg 5d31a9d6f1e53.jpg 5d31a9d7020e8.jpg 5d31a9d707ff8.jpg 5d31a9d70b096.jpg 5d31a9d70e164.jpg 5d31a9d711f9b.jpg

Meer zoals dit

CASE BEKIJKEN

Dillewijn Zwapak - Opening nieuw bedrijfspand
CASE BEKIJKEN

Foto van de maand: Light
CASE BEKIJKEN

Productfotografie: Decolegno

Dat wil ik ook!

Revontuli is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele fotografie die aansluit bij jouw bedrijf.

Om voor jou de beste foto’s te kunnen maken, vragen we je het formulier hiernaast zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Jij ontvangt dan binnen één werkdag reactie met aanvullende informatie en enkele voorbeelden binnen jouw budget.

Natuurlijk zit je hierna nergens aan vast!

  • Binnen één werkdag reactie
  • Voor elk budget
  • 100% Maatwerk
  • Alles onder één dak
Jeffrey

Neem direct contact op!

Jeffrey@Revontuli.nl - 06 4161 4837

vraag vrijblijvend een offerte aan


Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend